Terug naar overzicht

Mama's-to-be actie wegens succes verlengd!

Een heerlijke ontspannen float actie voor alle dames die in verwachting zijn....

Ben je zwanger? Kom dan tot en met 31 december (wegens succes verlengd) genieten van een heerlijk ontspannen floatsessie, niet voor € 39,50 maar voor € 30,00 !

Speciaal voor alle dames die in verwachting zijn, hebben we deze wellness aanbieding! Een relax moment, voor jou en je baby! 

Je bevindt je tijdens het floaten in de zelfde situatie als je ongeboren baby in je buik. Jullie drijven allebei en je maakt op een speciale manier contact met je kindje. Daarnaast is floaten een van de meest effectieve ontspanningsmethode, waarbij je in 1 uur floaten het zelfde bereikt als in 5 uur slapen. Tijdens het floaten heb je geen prikkels van buiten af en daardoor ook totaal geen drukpunten op het lichaam. Dit is een situatie waarin je je, behalve in de floatroom, nooit in bevindt. Meer weten over floaten tijdens de zwangerschap? Lees hier verder. 

Boek direct bij één van onze vestigingen en plan een bijzonder ontspanningsmoment voor jullie samen!


REVIEW donderdag 12 oktober j.l.
Bo, 30 jaar
29 weken zwanger
FloatCenter Babylon, Den Haag

“Floaten? Gewichtsloos drijven in een bad? Dat zou lekker zijn, want ik ben 29 weken zwanger en heb last van een aantal bekende zwangerschapskwaaltjes zoals lage rugpijn, gezwollen voeten en mijn slaapritme is anders dan normaal. Zeg maar rustig, niet zo top. Vijf uur slapen per nacht is veel op dit moment. Dus een uur ontspannen floaten waarbij 1 uur gelijk staat aan 5 uur slapen klinkt als muziek in mijn oren.
Maar kan dat eigenlijk wel als je zwanger bent? Zitten er geen risico’s aan? Ik nam de proef op de som in Floatcenter Babylon in Den Haag.
Na het doornemen van de float-instructies word ik door één van de medewerkers naar mijn floatcabine gebracht. Een soort minizwembad met een sterrenhemel en rustgevende muziek, de eerste indruk is goed! Na een sprong onder de douche ga ik het water in en waan ik mezelf in totale rust. De eerste vijf minuten moet ik wennen aan het drijven en het vinden van een goede houding maar er ligt een nekkussen in de cabine om je hoofd mee te ondersteunen. De floatcabine is warm en het water voelt heel aangenaam. Met name het gevoel even gewichtsloos te zijn vind ik heerlijk, zeker nu ik zwanger ben. De lage rugpijn neemt gelijk iets af als ik een fijne houding heb gevonden om te drijven. De baby reageert ook op mijn ontspannen houding, van rustig tijdens de eerste tien minuten naar heel beweeglijk tijdens de rest van de sessie.
Na tien minuten gaat de rustgevende muziek uit en is het helemaal stil in de cabine, het moment waarin ik het gevoel krijg in slaap te gaan vallen. Complete ontspanning die zeer welkom is na een aantal nachten slecht slapen. De tijd vliegt om en voor ik het weet gaat de muziek weer zachtjes aan.. het teken dat het tijd is om de cabine uit te gaan. Ik ga eerst even rustig zitten in het water voor ik eruit stap. Met een ontspannen gevoel ga ik onder de douche. Shampoo, conditioner en douchegel zijn aanwezig, je hoeft dus niks mee te nemen.
Ik vond het floaten fantastisch! Ik raad het iedere zwangere vrouw aan die behoefte heeft aan ontspanning én verlichting bij bijvoorbeeld rugpijn of andere zwangerschap gerelateerde klachten zoals slechte nachtrust. Daarnaast is het een heel fijn moment voor jezelf samen met je baby. Ik ga zeker tijdens mijn zwangerschapsverlof nog een keer floaten voor de laatste loodjes!”Mastercard iDeal Visa
Divide