Terug naar overzicht

FloatCenter Amsterdam verhuist

FloatCenter Amsterdam verhuist naar een nieuwe locatie!


Vanaf heden heeft het FloatCenter op de Nieuwe Kerkstraat haar deuren gesloten om deze vervolgens weer te openen begin februari in 'The Ven' in Amsterdam Westpoort, direct naast station Sloterdijk. 
Wij zijn heel trots dat wij deel uitmaken van dit waanzinnige gebouw met al haar mogelijkheden. The Ven ligt pal tussen de snelwegen A10 & A5 en direct naast station Sloterdijk, waardoor de bereikbaarheid optimaal is met de auto en openbaar vervoer. Parkeren kan zelfs voor de deur! 
Floaten zoals je dat van FloatCenter gewend bent, maar dan op een unieke, nieuwe locatie. Alle tegoeden verhuizen automatisch met je mee, maar zijn gedurende de verhuizing ook te gebruiken bij iedere andere vestiging van FloatCenter. Benieuwd of er een andere locatie is waar je tijdelijk zou willen floaten? Bekijk hier onze vestingen.

Verhuiscadeautje

Als trouwe bezoeker en geregistreerd member van FloatCenter Amsterdam hebben wij voor jou een speciaal verhuiscadeautje. Iedereen die bij ons in het systeem bekend is en in de eerste maand vanaf de opening komt floaten, krijgt zijn eerste floatsessie cadeau! Dus houd de nieuwsbrief in de gaten. Registreer je hier voor de nieuwsbrief.

We hebben daarnaast voor iedereen een speciale welkomstaanbieding die exclusief geldig is in de nieuwe vestiging. Koop 3 Single floatsessies op naam voor € 75,00. Bestel hier jouw welkomstpakket.

We heten je in het nieuwe jaar weer van harte welkom in FloatCenter Amsterdam.


Vandaag lanceren wij de FloatCoin!

Fantastisch nieuws van FloatCenter!
Meer
Mastercard iDeal Visa
Divide