Brancheorganisatie

BOFC is de Stichting Branche Organisatie Float Centra. De in 2009 opgerichte stichting heeft als doel de aangesloten locaties te voorzien van informatie en tevens te controleren of alle locaties zich commenteren aan dit niveau.

De belangrijke pijlers in de groeiende markt van het floaten worden samengebracht en geven consumenten een zekerheid over een aantal zaken,

  • Kwaliteit van de Float-installatie
  • Water Kwaliteit
  • Niveau van begeleiding voor en na het floaten, incl bijbehorende informatie en advies

Vanaf het begin deze eeuw is het resultaat  van Floating REST algemener bekend en worden er locaties gestart om het voor personen mogelijk te maken een floatsessie te boeken en ervaren. Het aanbieden aan consumenten ging gepaard met vele verschillende goed bedoelde manier van aanbieden en werd de vraag naar een standaard groter.

Dit zowel vanuit de aanbieder, als vanuit de consument.

Float-Installatie

BOFC beperkt zich daarbij in het werken met goedgekeurde en juist geïnstalleerde installaties. Toegankelijkheid, werking van het zuiveringsdeel en duurzaamheid staan hierin centraal.

Uiteraard wordt er door de stichting constant gezocht naar verbeteringen en vooral ook vragen vanuit de markt en samenwerkende partijen uit de zorg en topsport hoek.

Toekomst

Al sinds 2009 is de brancheorganisatie bezig met de toekomst. Voor alle FloatCentra is de toekomst nog een grote verandering, daar er een grote groei zal zijn en er samengewerkt dient te worden om de commerciële locaties met een professioneel doel te onderscheiden en duidelijkheid te houden richting alle bezoekers.

Zo weet een bezoeker dat bij een aangesloten locatie er op deze essentiële zaken gelet is en dat met zekerheid heeft over een bepaald niveau bij de verschillende onderdelen.

 

 

Vragen over de Stichting Branche Organisatie Float Centra (BOFC) kunt u stellen via onderstaande emailadres.

info@stichting-bofc.nl

BOFC