Dr. Hauschka: Je huid weerspiegelt je gezondheid

Floaten werkt en kent spectaculaire resultaten

DR. HAUSCHKA: JE HUID WEERSPIEGELT JE GEZONDHEID

Even tot jezelf komen, een stimulerende middagpauze, een zelf voorgeschreven kuur, een bijzondere beloning. Voor een Dr. Hauschka-behandeling, uitgevoerd door onze speciaal opgeleide therapeuten, is altijd wel een goede reden te vinden. Geniet van ontspannende en tegelijkertijd werkzame impulsen die je huid in evenwicht brengen en je hele lichaam nog dagen laten nagenieten. Harmonisch evenwicht tussen mens en natuur, dat is de filosofie van Dr. Hauschka. Deze filosofie wordt duidelijk aan de hand van de bijzonderheden van de natuurlijke cosmetica:
  • stimuleren van het zelfherstellende vermogen van de huid
  • geen indeling in verschillende huidtypes – de huid wordt gezien als een compleet orgaan met dynamische huidbeelden
  • gebruik van biologisch-dynamische heilzame planten
  • inachtneming van natuurlijke ritmes bij teelt, productie en verzorgingsconcept
  • vrij van synthetische geur- kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • de totale plant staat centraal – er worden geen losse werkzame stoffen gebruikt

Dr. Hauschka producten dragen het internationale keurmerk ‘Gecontroleerde Natuurcosmetica’ van de BDIH en/of het internationale kwaliteitskeurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica ‘NATRUE’.

Ritme staat centraal tijdens een Dr. Hauschka-behandeling. De cosmetica waarmee de Dr. Hauschka Therapeut je huid reinigt en verzorgt, ondersteunt de ritmes en de eigen kracht van de huid. De Hauschka Therapeut kiest het verzorgingsprogramma dat past bij de conditie van je huid. Ze maakt daarbij een keuze uit een exclusief assortiment ampullen en intensief verzorgende producten. Tijdens de behandeling stimuleert de Dr. Hauschka Therapeut de vloeistofstromen in het hele lichaam. Zij geeft je huid een herstellende impuls. Rijke maskers als extra verzorging, met extracten uit heilzame planten, en hoogwaardige plantaardige oliën als avocado en jojoba, kalmeren je huid en stimuleren de vochtregulerende processen.

Ben jij toe aan de weldaad voor lichaam en geest van Dr. Hauschka ? Neem dan contact met ons op. We geven je graag een toelichting op de verschillende Dr. Hauschka behandelingen. Samen kijken we welke behandeling het best bij jou past.

Tarieven Dr. Hauschka

Reserveer hier je Dr. Hauschka behandeling. Zodra we je reserveringsaanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. Hierna maken we een definitieve afspraak.
Belangrijk: Dr. Hauschka behandelingen worden aangeboden bij FloatCenter Haaglanden, FloatCenter Babylon Den Haag en FloatCenter Katwijk.

Klassieke Dr. Hauschka behandeling 120 min. € 92,50
Float de luxe : 1 single float & ‘Tijd voor mezelf’ 135 min. € 92,50
Revitaliseringsbehandeling 90 min. € 79,00
Ontspanningsbehandeling 90 min. € 79,00
Reinigingsbehandeling 60 min. € 67,50
Dr. Hauschka ‘Tijd voor mezelf’ 60 min. € 59,50
Dr. Hauschka korte reiniging 45 min. € 44,50

* Epileren en verven voor een gereduceerd tarief in combinatie met een gezichtsbehandeling.