Float Arrangement

Float arrangement

Is floaten voor jou de manier om te ontspannen? Voel je na je floatsessie scherper, fitter en meer relax? Overweeg je om regelmatig te gaan floaten? Dan is een float abonnement echt iets voor jou! Hoe vaker je gaat floaten, hoe voordeliger je floatsessie. Wetenschappelijk onderzoek toont bovendien aan dat de positieve effecten van floaten sterker worden door herhaalde toepassing. Voldoende redenen om jezelf met regelmaat te trakteren op een floatsessie!

Ga je voor het eerst floaten en wil je optimaal resultaat door meerdere floatsessies te ervaren? Dan is het kennismakingsaanbod voor jou de uitgelezen kans!

Float arrangementen

Float abonnementen:
6 pack Single Float 60 min. € 205,00
12 pack Single Float 60 min. € 385,00
24 pack Single Float 60 min. € 705,00
Kennismakingsaanbod:
3x Single Float in 2 maanden 60 min. € 89,50

Float-combi arrangementen

Wil je een perfecte voorbereiding op je floatsessie of jezelf trakteren op een complete wellness ochtend / middag? Bij het merendeel van onze FloatCenters kun je een floatsessie in combinatie met bijvoorbeeld een heerlijke massage boeken. Of wat denk je van eerst ontspannen in je eigen privé sauna? Of na je floatsessie je huid een extra boost geven met een van onze beautybehandelingen? Bij FloatCenter kan het!

Neem contact op met onze FloatCenters en informeer naar de combi-mogelijkheden en aantrekkelijke combi-tarieven.