Franchise

FRANCHISE

FloatCenter is in 2007 opgericht door ondernemer Rob Koene. Rob maakte in het buitenland kennis met floaten. In onder andere Groot-Brittanniƫ, Amerika, Australiƫ en Zweden heeft floaten al jaren een grote bekendheid en een landelijke dekking. Deze internationale populariteit van floaten en de eigen float-ervaring hebben Rob doen besluiten om in Nederland een eigen floatcenter op te zetten. Het aanbieden van floaten op een goede manier vraagt om tijd en aandacht. Alleen met de juiste producten, uitgebreide know how en vakkundige begeleiding is het mogelijk om de klant een optimale float-ervaring te laten beleven. Rob volgde dan ook een intensieve opleiding in Londen. Na veel onderzoek in verschillende landen en een gedegen voorbereiding opende hij in november 2007 FloatCenter Haaglanden.

Float- en wellnessconcept

In de afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de doorontwikkeling van het FloatCenter concept. Anno 2018 staat er een compleet float- en wellnessconcept dat duidelijk inspeelt op de vraag van consumenten naar service, persoonlijke aandacht, vakkundige advisering en kwaliteit van behandelingen. Het aantal FloatCenters in Nederland is inmiddels zes. Passend bij de heersende trends ten aanzien van wellness en de toenemende bewustwording van mensen dat de gezondheid van lichaam en geest van groot belang is, zijn nieuwe FloatCenters in voorbereiding. Onze missie is hierbij kort en bondig: floaten voor iedereen toegankelijk maken.

Franchiseformule

Het floaten voor iedereen toegankelijk maken doen we onder meer door nieuwe FloatCenters te openen, deels in eigen beheer en deels door middel van onze franchiseformule. Voor de beste dienstverlening aan onze klanten geloven wij in persoonlijke betrokkenheid, inzet en regionale / lokale aanwezigheid. De groei vormgeven door middel van samenwerking met ondernemers is voor ons dan ook een logische keuze. We hebben de overtuiging dat ondernemerschap de drijvende kracht achter ons concept is. Nationaal en internationaal.

Interesse?

Wil je meer weten over onze franchiseformule? Onze formule hebben we uitgebreid in de FloatCenter Ondernemersbrochure beschreven. Als je ons een mail met je gegevens stuurt, ontvang je de Ondernemersbrochure zo snel mogelijk van ons per mail.