Hamam

Floaten werkt en kent spectaculaire resultaten

Hamam

Hamam is een eeuwenoud, traditioneel was-, scrub- en massageritueel en vindt haar oorsprong in Centraal Azië. Het ritueel start met een korte opwarmgang (ca.10 minuten) in de stoomcabine om de huid voor te bereiden. Wanneer je voorafgaand aan de massage een floatsessie hebt gedaan, kan je deze stap overslaan. 
Vervolgens neem je plaats op de verwarmde hamam tafel in onze sfeervolle massageruimte met een heerlijke Oosterse geur. Je lichaam wordt afgedekt met een pestemal, een lendedoek, en vervolgens afgespoeld met behaaglijk warm water. De masseur start met het scrubritueel. Hierbij worden beide zijden van het lichaam gescrubd met een kese, dit is een geruwde zijden handschoen. De losse huidcellen worden weggespoeld met heerlijk warm water. 
Het volgende onderdeel van de hamam is het zeepschuimritueel. Je wordt volledig ondergedompeld in pure luxe, de masseur bedekt je lichaam onder een laag warm schuim van zachte, verzorgende olijfolie-zeep met een heerlijke geur. Met het schuim voert de masseur een zachte, langzame hamam massage uit. De lange strijkingen geven je een diepe ontspanning en zorgen voor een goede stimulatie van de bloedsomloop. Beide zijden van je lichaam komen in deze massage aan bod. Met het watergiet ritueel wordt dit deel van de hamam afgesloten. Tijdens het laatste onderdeel van het ritueel kun je rechtop gaan zitten en genieten van een hoofdhuidmassage met shampoo. Met het afspoelen van je voeten met warm water sluit je het hamam ritueel af.
Dit is hamam wellness in zijn mooiste en meest ontspannen vorm. Je voelt je verzorgd, verwend en ontspannen. Waan je even in een Turks of Tunesisch badhuis en droom lekker weg van je dagelijkse beslommeringen. Na een hamam massage voel je je als herboren.

Hamam Standaard:

  • Opwarmen in stoomcabine
  • Hamam – wellness, massage (75 min)

Hamam Compleet

  • Opwarmen in stoomcabine
  • Hamam – wellness, massage (75 min)
  • Volledige sauna gang (75 min) *
  • Drankje
Hamam is heel goed te combineren met floaten. Wil je weten welke combinaties het beste bij jou passen en welke volgorde het meest ideaal is? Neem contact met ons op. We adviseren je graag.

Tarieven

Hamam Standaard 90 min. € 72,50 Boek
Hamam Compleet 160 min. € 97,50 Boek
Hamam kun je reserveren bij de volgende FloatCenters:
FloatCenter Den Haag Babylon en FloatCenter Den Haag Haaglanden.
FloatCenter Den Haag Babylon en FloatCenter Den Haag Haaglanden beschikken over twee hamam behandeltafels. Hierdoor is hamam voor twee personen tegelijk mogelijk.
* Sauna alleen beschikbaar bij FloatCenter Haaglanden.