Massages

Floaten werkt en kent spectaculaire resultaten

Massages

De ideale voorbereiding op je floatsessie en uiteraard ook als losse behandeling te boeken: een van de fijne massages van FloatCenter. We bieden je een breed scala aan massages. Van de meer klassieke massages, zoals de ontspanningsmassage en de sportmassage tot en met de bijzondere hotstone massage, tuina massage en voetreflexmassage.

Massagetechnieken worden al eeuwen gewaardeerd om hun geneeskrachtige werking. De positieve effecten van massage voor de gezondheid van lichaam en geest hebben nog altijd een grote aantrekkingskracht. Bij FloatCenter kun je massages als heerlijk ontspannende wellness beleving boeken. We helpen je daarnaast graag bij het uitzoeken van een passende massage ter bestrijding van klachten, lichamelijk of geestelijk van aard. Lees op je gemak de onderstaande informatie over de verschillende massages en maak je keuze!

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een rustgevende massage waarmee de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Deze massage zorgt ervoor dat je spieren soepel worden en je je lichamelijk en geestelijk weer fitter voelt. Met deze massage ben je tevens perfect voorbereid om de diepste en meest effectieve manier van ontspannen te ervaren: floaten.

Deze massage is te boeken bij:
– FloatCenter Amsterdam
– FloatCenter Babylon
– FloatCenter Haaglanden
– FloatCenter Katwijk
– FloatCenter Zwolle

Sportmassage

De sportmassage kan vergeleken worden met de hierboven beschreven ontspanningsmassage. Deze vorm van massage is echter een stuk steviger en meer gericht op het oplossen van problemen in specifieke delen van je lichaam. De sportmassage is meer prestatiegericht en past goed bij mensen die baat hebben bij of houden van een behoorlijk stevige massage.

Deze massage is te boeken bij:
– FloatCenter Amsterdam
– FloatCenter Babylon
– FloatCenter Haaglanden
– FloatCenter Katwijk
– FloatCenter Zwolle

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage met verwarmde stenen. De temperatuur van de massage stenen is circa 45 graden. Deze massage vorm kent een rijke geschiedenis. Zo gebruikten de Grieken en Romeinen in de badhuizen al verwarmde stenen om spierpijn, ongemakken en kwetsuren weg te masseren. In de Oosterse cultuur werden verwarmde stenen gebruikt ter voorkoming of behandeling van ziekten en aandoeningen. Hierbij werden de stenen onder andere op de acupunctuurpunten geplaatst en over de meridianen gestreken.

De hotstone massage is met name geschikt voor of bij:

 • spanningen
 • stress (maar zeker niet bij burn-out)
 • spierproblemen
 • fibromyalgie (therapeutische behandeling aangeraden)
 • gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken)
 • spijsverteringsproblemen (therapeutische behandeling aangeraden)
 • slechte doorbloeding

Deze vorm van massage is ook uitermate geschikt voor mensen die lekker willen genieten van een weldadige massage.

Belangrijk: hotstone massage is niet geschikt tijdens zwangerschap.

Deze massage is te boeken bij:
– FloatCenter Amsterdam
– FloatCenter Babylon
– FloatCenter Haaglanden
– FloatCenter Katwijk
– FloatCenter Zwolle

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is een zachte, effectieve massage waarbij de aanstaande moeder volledig mag ontspannen. Een zwangerschapsmassage is geschikt ter verlichting van rug- en bekkenpijn, spierkrampen en slaapproblemen. Daarnaast is het ter voorbereiding op de bevallen een fijne manier om je eigen lichaam te leren kennen, voelen en vertrouwen en contact te maken met je kindje. Bij deze massage lig je op een speciale massagetafel waar je door een uitsparing comfortabel op je buik kan liggen.

Deze massage is te boeken bij:
– FloatCenter Zwolle
– FloatCenter Babylon

Kindermassage

Kindermassage kan worden ingezet bij kinderen die zich vaak onrustig voelen, niet lekker in hun vel zitten of moeite hebben met concentreren of slapen. Ook kinderen die vaak achter de PC of tablet zitten krijgen veel prikkels en stijve spieren of een zere rug/nek, doordat ze telkens in dezelfde houding zitten. Een kindermassage zorgt voor een goede doorbloeding en geeft weer ruimte in de spieren en geeft uw kind weer een blij en ontspannen gevoel. Als u denkt dat het goed is voor uw kind, kunt u uw kind de voordelen van een kindermassage uitleggen. Zij kunnen dan zelf bepalen of ze het een keer willen uitproberen. Uiteraard wordt voor de massage duidelijk uitleg gegeven aan uw kind.

Deze massage is te boeken bij:
– FloatCenter Zwolle

Shiatsu massage

Bij een shiatsu massage wordt er gewerkt met dieptedruk. Deze wordt toegepast op speciale drukpunten in je lichaam. Hiermee wordt de lichaamsenergie (terug) in evenwicht gebracht en het zelfherstellende vermogen van je lichaam bevordert. Bij deze massage lig je op een speciale Shiatsu mat op de grond en de massage wordt door je kleding heen gegeven.

Deze massage is te boeken bij:
– FloatCenter Zwolle

Tuina massage

Tuina massage is een eeuwenoude Chinese massagetechniek. Het woord tuina betekent letterlijk: duw & grijp. Dit zijn technieken die gebruikt worden tijdens de massage. Tuina zorgt voor de vrije stroom van ‘Qi’ energie in het lichaam en zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie.
Een Tuina massage is een vrij stevige massage waarbij ook acupunctuurpunten worden gemasseerd.

Tuina is goed toe te passen op onder andere klachten als:

 • stress
 • nek, schouder & rugklachten (frozen shoulder)
 • hoofdpijn
 • slapeloosheid
 • pijnlijke spieren

Tuina massage is ook uitermate geschikt voor mensen die lekker willen genieten van een weldadige massage.

Deze massage is te boeken bij:

 • FloatCenter Zwolle

Breuss-massage

De Breuss-massage is een fijngevoelige, energetisch handmatige rug massage, die psychische energetische en lichamelijke blokkades kan oplossen.
Je kunt er veel tussenwervelkolom problemen, zoals ischias en hernia ongevaarlijk en succesvol mee behandelen.

De zachte Breuss-massage van de wervelkolom gaat er van uit dat er geen versleten tussenwervelschijven bestaan, omdat alle cellen ook op hoge leeftijd steeds weer vernieuwd worden. Er bestaan wel gedegenereerde tussenwervelschijven, maar die kunnen gestimuleerd worden, zodat ze weer verbeteren, regenereren.

Er wordt gemasseerd met St Janskruid-olie. Deze olie heeft een gunstig effect op de tussenwervelschijven, vermindert rugpijn, in het bijzonder bij Ischias.

Deze massage is te boeken bij:

 • FloatCenter Zwolle

Voetreflexologie

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest een eenheid zijn. Als deze eenheid uit balans of verstoord is kan voetreflextherapie dat weer evenwicht in brengen.

Organen, beenderen en weefsels hebben allen een reflexpunt op de voeten. Door het aandrukken van deze punten gaat er een signaal naar de desbetreffende organen en worden eventuele blokkades opgespoord en opgeheven. De zelf genezende werking van het lichaam wordt geactiveerd. Ook wordt het reinigingsproces gestimuleerd zodat afval- en giftstoffen het lichaam versneld kunnen verlaten. En tot slot werkt deze behandeling ook nog eens heerlijk ontspannend.

Deze behandeling is te boeken bij:

 • FloatCenter Zwolle

Tarieven massages

Massage 30 min. € 37,50
Massage 45 min. € 42,50
Massage 60 min. € 52,50
Massage 90 min. € 67,50
Hotstone massage 75 min. € 57,50
Tuina massage 60 min. € 57,50
Voetreflex massage 60 min. € 52,50

Combinatie aanbiedingen

Massage 30 min. & Single Float € 69,50
Massage 45 min. & Single Float € 74,50
Massage 60 min. & Single Float € 83,50
Massage 90 min. & Single Float € 94,50

 

 

 

 

Kom langs in een van onze FloatCenters of reserveer direct. * Tijden en tarieven kunnen per vestiging verschillen. Bekijk ook de vestigingspagina van jouw FloatCenter voor de actuele aanbiedingen en tarieven.