Massages

Floaten werkt en kent spectaculaire resultaten

Massages

De ideale voorbereiding op je floatsessie en uiteraard ook als losse behandeling te boeken: een van de fijne massages van FloatCenter. We bieden je een breed scala aan massages. Van de meer klassieke massages, zoals de ontspanningsmassage en de sportmassage tot en met de bijzondere hotstone massage, tuina massage en voetreflexmassage.

Massagetechnieken worden al eeuwen gewaardeerd om hun geneeskrachtige werking. De positieve effecten van massage voor de gezondheid van lichaam en geest hebben nog altijd een grote aantrekkingskracht. Bij FloatCenter kun je massages als heerlijk ontspannende wellness beleving boeken. We helpen je daarnaast graag bij het uitzoeken van een passende massage ter bestrijding van klachten, lichamelijk of geestelijk van aard. Lees op je gemak de onderstaande informatie over de verschillende massages en maak je keuze!

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een rustgevende massage waarmee de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Deze massage zorgt ervoor dat je spieren soepel worden en je je lichamelijk en geestelijk weer fitter voelt. Met deze massage ben je tevens perfect voorbereid om de diepste en meest effectieve manier van ontspannen te ervaren: floaten.

Sportmassage

De sportmassage kan vergeleken worden met de hierboven beschreven ontspanningsmassage. Deze vorm van massage is echter een stuk steviger en meer gericht op het oplossen van problemen in specifieke delen van je lichaam. De sportmassage is meer prestatiegericht en past goed bij mensen die baat hebben bij of houden van een behoorlijk stevige massage.

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage met verwarmde stenen. De temperatuur van de massage stenen is circa 45 graden. Deze massage vorm kent een rijke geschiedenis. Zo gebruikten de Grieken en Romeinen in de badhuizen al verwarmde stenen om spierpijn, ongemakken en kwetsuren weg te masseren. In de Oosterse cultuur werden verwarmde stenen gebruikt ter voorkoming of behandeling van ziekten en aandoeningen. Hierbij werden de stenen onder andere op de acupunctuurpunten geplaatst en over de meridianen gestreken.

De hotstone massage is met name geschikt voor of bij:

  • spanningen
  • stress (maar zeker niet bij burn-out)
  • spierproblemen
  • fibromyalgie (therapeutische behandeling aangeraden)
  • gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken)
  • spijsverteringsproblemen (therapeutische behandeling aangeraden)
  • slechte doorbloeding

Deze vorm van massage is ook uitermate geschikt voor mensen die lekker willen genieten van een weldadige massage.

Belangrijk: hotstone massage is niet geschikt tijdens zwangerschap.

Tarieven massages

Massage 30 min. € 37,50
Massage 45 min. € 42,50
Massage 60 min. € 52,50
Massage 90 min. € 67,50
Hotstone massage 75 min. € 57,50

Combinatie aanbiedingen

Massage 30 min. & Single Float € 69,50
Massage 45 min. & Single Float € 74,50
Massage 60 min. & Single Float € 83,50
Massage 90 min. & Single Float € 94,50