Extra nieuwsbrief 20 februari 2018 : FloatCoin

FloatCenter

Vandaag introduceren wij: de FloatCoin!

Met trots delen wij dit fantastische nieuws vandaag met iedereen. FloatCenter lanceert een eigen, waardevaste digitale munt. Dit is uniek in Nederland. De floatcoin is straks te gebruiken als betaalmiddel in ieder FloatCenter en nu al verkrijgbaar! Stap nu in en mis de boot niet. In deze introductiefase kan iedereen meeprofiteren van bonussen tot 100%.

Voorbeeld: u komt 3 x floaten, dan is dat 3 x € 39,50 = € 118,50. Een floatcoin koopt u voor €0,10. Stel u koopt nu voor € 60,- floatcoins dan ontvangt u de aankomende 11 dagen 100% bonus. U heeft nu dus 1200 coins in uw wallet. Dat betekent dat u al minimaal 6 keer kunt komen floaten i.p.v. 3 x voor het zelfde geld. Bij aanmelding ontvangt u ook een promotiecode waarmee u vrienden en familie kunt laten meeprofiteren en zo ontvangt u nog eens 15% extra bonus coins.


Wat is de FloatCoin?

De floatcoin is een cryptomunt die o.a. als betaal- en spaarsysteem gebruikt kan worden in de FloatCenters. 1 floatcoin is €0,10 waard en is waardevast. De stichting ‘FloatCenter ICO’ coördineert de gehele uitgifte. Zowel in de ICO periode als daarna is zij de beherende partij van het platform en exchange van de FloatCoin. U kunt de floatcoins gebruiken in onze vestigingen en in de webshop. Vanaf 1 mei bouwt u ook floatcoins op door het aanschaffen van diensten en producten van of via FloatCenter. Indien u lid wordt van de FloatClub dan kunt u op nog meer manieren profiteren van de floatcoin. Na twee jaar kunt u uw floatcoins inwisselen voor een certificaat met een jaarlijks rendement van 5,5% met een maximale looptijd van 8 jaar. Voordelig floaten, meer betaalgemak en ook een mooie investering.
Lees hier alles over de FloatCoin


Hoe werkt de FloatCoin?

Het aanschaffen van floatcoins biedt vele mogelijkheden. Bij elk bezoek en elke aankoop krijgt u een bonus in floatcoins. Tevens krijgt u bij het aanmelden een promotiecode. Als vrienden en familie via uw promotiecode coins bestellen, ontvangt u nog meer bonus floatcoins waarmee u kunt komen floaten. U kunt er ook producten of andere diensten mee afrekenen in het floatcenter. Aan het einde van het jaar ontvangt u een bonus naar aanleiding van de in dat jaar gedane activiteiten. De floatcoins zijn waardevast en u kunt steeds 50% van uw floatsessie afrekenen met floatcoins. Instappen kan al vanaf € 10,-. U ontvangt automatisch 100% bonus in de eerste 11 dagen, dus op uw eerst volgende floatsessie heeft u al 10 euro korting! Dit is de pre-ICO fase. Meer uitleg over de ICO leest u hier.

Lees hier alle voordelen van de FloatCoin

Nieuw logo

Bij veranderingen hoort ook een nieuwe uitstraling. FloatCenter is 11 jaar geleden opgericht door ondernemer Rob Koene. Sinds de oprichting in 2007 is er met veel succes hard gewerkt aan doorontwikkeling van het FloatCenter concept. Landelijke groei van het FloatCenter concept wordt gerealiseerd door franchising waarbij persoonlijke betrokkenheid, inzet en lokale aanwezigheid centraal staan. De combinatie zorgt ervoor dat FloatCenter Nederland zich op een gezonde manier snel kan ontwikkelen. Bij deze ontwikkeling hoort ook een nieuwe uitstraling die geleidelijk zal worden doorgevoerd. Om te beginnen met een nieuw logo!

FloatCenter

Direct aanmelden voor de FloatCoin

 

Klik hier om deze nieuwsbrief te bekijken.