FloatCenter opent een grote nieuwe vestiging in Amsterdam

FloatCenter opent de deuren van haar nieuwe vestiging in Amsterdam langs de A10 op maandag 23 april. FloatCenter Amsterdam is gevestigd in het voormalige gebouw van KPN, genaamd ‘The Ven’. Dit gebouw is volledig verbouwd tot dé plek waar 24 uur van alles te doen is. Van werkplekken en vergaderruimtes tot een casino en een gigantisch hotel. Zowel voor de zakelijke als de leisure markt wordt dit een geweldige locatie om te komen floaten.

FloatCenter Amsterdam is vanuit de binnenstad verhuist naar deze unieke locatie met tal van mogelijkheden. De nieuwe locatie is gevestigd in Amsterdam West nabij station Amsterdam Sloterdijk, daarmee enorm goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is meer dan voldoende parkeerruimte en woon je in Amsterdam dan kom je gewoon op de fiets.

De nieuwe vestiging aan de Hatostraat heeft een oppervlakte van ruim 170 m2. Met maar liefst 5 floatrooms en een spacapsule is FloatCenter Amsterdam de grootste vestiging van FloatCenter Nederland.

Bovendien gaat FloatCenter Amsterdam een samenwerking aan met het naastgelegen House of Wellness en zullen elkaar versterken. Beide partijen richten zich op de totale ontspanning en herstel van lichaam en geest van hun gasten. Daarmee zullen zij een ware aanvulling zijn op de behandelingen die zij bieden.

Speciaal voor de opening heeft FloatCenter Amsterdam een welkomstactie waarbij gasten drie keer kunnen floaten voor EUR 75,00 i.p.v. EUR 118,50. De actie is te koop via onderstaande link of in de vestiging zelf. Deze actie is te koop tot 30 april 2018.

https://www.floatcenter.nl/product/welkomstpakket-floatcenter-amsterdam/