Officiële opening FloatCenter Zwolle

Officiële opening FloatCenter

Geweldig nieuws! Op vrijdag 25 mei wordt FloatCenter Zwolle officieel feestelijk geopend door wethouder René de Heer. FloatCenter Zwolle is gevestigd aan de Dokter Stolteweg 84, in het midden van het vernieuwde Health Innovation Park. Door de groei van innovaties staat de regio Zwolle zowel economisch als maatschappelijk beter op de kaart. FloatCenter innoveert mee en sluit goed aan bij deze ontwikkelingen.

FloatCenter Zwolle is het eerste FloatCenter in Nederland dat de Vitaliteitskuur aanbied, speciaal bij medische klachten. Mensen worden bewuster en kritischer waar het gaat om de reguliere geneeskunde en zoeken steeds vaker naar alternatieve oplossingen. Floaten is voor iedereen die zakelijk wil ontstressen, ontspanning zoekt voor lichaam en geest en optimaal spierherstel wil na sportactiviteiten. Floaten werkt ontstekingsremmend, verhelpt huidproblemen en bestrijdt vermoeidheid. Ook is het heel goed voor de bloedsomloop, verbetert de gezondheid van het hart, helpt het bij vermindering van migraine en verzacht gewrichtspijnen en reumatische klachten. FloatCenter Zwolle biedt ook Halotherapie aan, waarbij in een zogenoemde zoutkamer medicinaal zout wordt verneveld. Deze therapie is effectief bij aandoeningen zoals astma, COPD, bronchitis, acne, hooikoorts en eczeem. Daarnaast worden er verschillende massages verzorgd, zoals o.a. ontspanningsmassage, sportmassage en zwangerschapsmassage op een speciale tafel.

Met maar liefst vier Floatrooms, Halotherapie en aanbieden van massages biedt FloatCenter Zwolle een totaalpakket voor vitaliteit en ontspanning. Op 25 mei worden vouchers uitgedeeld met een speciale openingskorting van 20% en er kan een speciale welkomstaanbieding worden aangeschaft voor 3 x floaten i.c.m. 3x halotherapie voor € 99,-.

Datum: vrijdag 25 mei
Locatie: Dr. Stolteweg 84
Tijd: 11.00uur de officiële opening door Wethouder R.E. de Heer
tot 15:00 uur de mogelijkheid kennis te maken met ons FloatCenter onder het genot van een hapje & drankje

Kun je er niet bij zijn? Geen probleem, op vrijdag 25 mei om 11:00 uur gaan we live op onze socials: instagram & facebook. Volg je ons al? op
Instragram