Ondernemen bij FloatCenter?

FloatCenter groeit! Groei jij met ons mee?

Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. FloatCenter Nederland wil het floaten voor iedereen toegankelijk maken, omdat het voor iedereen kan helpen zich nog beter te voelen en beter te presteren. Floaten heeft veel voordelen die bijdrage aan een beter leven.

Voor wie?
Voor iedereen die zakelijk wil ontstressen, ontspanning zoekt voor lichaam en geest en optimaal spierherstel wil na sportactiviteiten. Floaten is ontstekingsremmend, verhelpt huidproblemen en is ontgiftend. Ook is het heel goed voor de bloedsomloop, verbetert de gezondheid van het hart, helpt bij vermindering van migraine en verzacht gewrichtspijnen.

Op welke manier kun je met ons meegroeien?
FloatCenter heeft naast eigen vestigingen ook een franchiseformule. Binnen de (soft) franchiseformule ben jij de ondernemer die zeker ook regionaal een toegevoegde waarde heeft. Je hebt een hoge gunfactor en je weet klanten aan je te binden.

Binnen de franchiseformule biedt FloatCenter ook het shop in shop concept aan. Bij de shop in shop formule profiteer je van de landelijke naamsbekendheid, het (online) boekingssysteem en landelijke marketingactiviteiten. Hiermee wordt de eigen identiteit van bijvoorbeeld een hotel of salon behouden en de wellness/het aanbod uitgebreid met een effectieve aanvulling van ontspanning.

Heb je al een bestaande onderneming en heb je interesse in het kopen van de professionele Floatrooms? Uiteraard kunnen wij een offerte op maat maken, afhankelijk van het aantal Floatrooms en de plaatsing. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ondernemen?
Ben jij of ken jij iemand die ambitieus is en wil ondernemen binnen het concept van FloatCenter? Wij gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op via sales@floatcenter.nl of bel 070 – 325 18 78.