Vandaag lanceren wij de FloatCoin!

Fantastisch nieuws van FloatCenter!

Vandaag introduceren wij: de FloatCoin!

Met trots delen wij dit fantastische nieuws vandaag met iedereen. FloatCenter lanceert een eigen, waardevaste digitale munt. Dit is uniek in Nederland. De floatcoin is straks te gebruiken als betaalmiddel in ieder FloatCenter en nu al verkrijgbaar! Stap nu in en mis de boot niet. In deze introductiefase kan iedereen meeprofiteren van bonussen tot 100%.Voorbeeld: je komt 3 x floaten, dan is dat 3 x € 39,50 = € 118,50. Een floatcoin koop je voor € 0,10. Stel je koopt nu voor € 60,- floatcoins dan ontvang je de aankomende 11 dagen 100% bonus. Je hebt nu dus 1200 coins in je wallet. Dat betekent dat je al minimaal 6 keer kunt komen floaten i.p.v. 3 x voor het zelfde geld. Bij aanmelding ontvang je ook een promotiecode waarmee je vrienden en familie kunt laten meeprofiteren en zo ontvang je nog eens 15% extra bonus coins.

Wil je meer weten over deze unieke coin en de mogelijkheden voor jou? Bezoek hier onze website voor meer uitleg en aanmelden.
Bij deze ontwikkeling hoort ook een nieuwe uitstraling die geleidelijk zal worden doorgevoerd. Om te beginnen met een nieuw logo:
FloatCenter