Pakkingen

Heerlijke lichaamspakkingen, een weldaad voor al je zintuigen!

Heerlijke lichaamspakkingen, een weldaad voor al je zintuigen!

Let op: deze behandeling is alleen te boeken bij FloatCenter Babylon

Chocolade pakking

Gemaakt uit zuivere cacaobonen en cacaoboter, worden met deze heerlijke lichaamspakking alle zintuigen verwend. De huid wordt zijdezacht en ontspant door dit donkere goud. De endorfine die vrijkomt bevordert de vetafbraak en verstevigt de huid, terwijl serotonine het ‘happy’ hormoon vrijmaakt wat merkbaar stress vermindert. De hoge concentratie aan mineralen, met name magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao gaan het verouderingsproces tegen, en bevorderen de transpiratie wat helpt de gifstoffen te verwijderen.

 

Voorafgaand aan een pakking wordt de huid gereinigd door middel van een peeling of scrub. Zo worden onzuiverheden en overtollige huidcellen verwijderd. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid en van de spieren gestimuleerd.
Deze pakking bestaat uit 3 fases:
1. Voorbereidende fase:
SCRUB (olierijke, Epsom zout scrub). Deze scrub heeft een opmerkelijke huidherstellende werking en is voorzien van diverse essentiële mineralen zo ontstaat een ultieme wellness behandeling die de huid ontdoet van dode huidcellen en die haar perfect voorbereidt op de rest van de behandeling.
2. Behandelfase:
PAKKING. Door middel van een chocolade pakking
3. Reinigende en voedende fase:
VOEDING. Het lichaam wordt gereinigd. (ook douche mogelijkheid op de behandeltafel) en vervolgens wordt een voedende olie licht in gemasseerd.

Chocolade pakking 60 min – € 58,50 Exclusief bij FloatCenter Babylon