Spa Capsule Body Toning

Spa Capsule Body Toning

Een heerlijke massage waarmee je tegelijkertijd een strakker figuur en mooiere huid krijgt? Het kan met de Spa Capsule Body Toning van FloatCenter! Met een speciaal behandelprogramma boekt de Spa Capsule bewezen resultaat op het gebied van figuur- en huidverbetering. Naar de effecten op figuur- en huidverbetering door de Spa Capsule is onderzoek gedaan bij het Franse instituut Dermscan. Het wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de effecten op gebied van verbetering van de huid en het figuur aanzienlijk zijn.

Indrukwekkende resultaten

Gedurende tien weken hebben de deelneemsters aan het onderzoek twee behandelingen per week van vijfentwintig minuten per keer in de Spa Capsule gehad. Dit leverde indrukwekkende cijfers op:

 • Significant gewichtsverlies: -1,3 kg
 • Zichtbaar verlies van centimeters: buik: -1,4 cm – billen: -1,5 cm – bovenbenen: -0,5 cm
 • Een gladdere huid
 • Verbeterde dichtheid (structuur) van de huid met 66%
 • Verbeterde soepelheid van de huid met 10%.

Wat vonden de deelneemsters aan het onderzoek er zelf van?

 • 94% ervoer een verbetering in de textuur van hun huid
 • 80% ervoer een afslankend effect
 • 73% ervoer een huidverstevigend effect
 • 81% ervoer een drainerend effect
 • 80% van de deelneemsters zou na het onderzoek doorgaan met de Spa Capsule behandelingen
 • 73% van de deelneemsters zou de Spa Capsule behandelingen aanbevelen aan een vriend(in).

Het onderzoek is gedaan bij dames met een BMI van 23 tot 27, met verminderde stevigheid van de huid op de bovenbenen, met zichtbare cellulitis op de dijen, en die gedurende het onderzoek niet hun sport en eet-/ leefstijl veranderden.

Spa Capsule Body Toning

De uitslagen van het onderzoek waren voor FloatCenter de aanleiding om een speciaal behandelprogramma op te stellen, waarmee maximaal resultaat kan worden behaald: Spa Capsule Body Toning.

Het behandelprogramma duurt ongeveer 10 weken en ziet er als volgt uit:
Elke week zijn er twee behandelingen in de Spa Capsule van achtentwintig minuten. Een behandeling bestaat uit twee delen. Tijdens het eerste deel ligt de focus van de Spa Capsule op de voor- en zijkant van het lichaam en gedurende het tweede deel van de behandeling komt de achter- en zijkant van het lichaam aan bod. Na de 10de Spa Capsule behandeling (week 5 van het behandelprogramma) zal er een Single Floatsessie worden ingepland. Tot slot zal er in de dagen na de allerlaatste Spa Capsule behandeling (week 10 van het behandelprogramma) een combinatie-behandeling zijn van een uur durende ontspanningsmassage en een Single Float. De behandeling heeft namelijk het grootste effect in combinatie met floaten. Dit vanwege het afvoeren van afvalstoffen tijdens het floaten.

Programma reserveren en starten

Het Spa Capsule Body Toning programma omvat diverse bezoeken aan FloatCenter. Aan het merendeel van de bezoeken ben je beperkte tijd kwijt. Het is echter wel belangrijk om de bezoeken tijdig in te plannen. Het reserveren en afspreken van de Spa Capsule Body Toning behandeling werkt daarom als volgt:

Stap 1:
Neem contact op met een van onze FloatCenters en bestel je behandelprogramma. Wij noteren vervolgens je gegevens en plannen je eerste afspraak.
Belangrijk: een Spa Capsule behandeling kun je boeken bij de volgende FloatCenters: FloatCenter Amsterdam, FloatCenter Den Haag Babylon, FloatCenter Den Haag Haaglanden en FloatCenter Scheveningen De Pier.

Stap 2:
Bij je eerste afspraak informeren wij je volledig over het gehele behandelprogramma. Het is belangrijk dat je tijdens deze afspraak je agenda bij je hebt, zodat we samen al je bezoeken voor de komende 10 weken kunnen plannen. Hierna krijg je je eerste behandeling in de Spa Capsule. Aan het einde van dit eerste bezoek dient het bedrag voor het gehele behandelprogramma te worden voldaan.

Stap 3:
Na je 10de bezoek (Spa Capsule behandeling en floatsessie) bespreken we de voortgang en controleren we voor de zekerheid de geplande afspraken voor het tweede deel van je behandelprogramma.

Stap 4:
Na je 20ste en tevens laatste behandeling door de Spa Capsule plannen wij je welverdiende ontspanningsmassage en afsluitende floatsessie in.

Tarieven

Onderdelen behandelprogramma Spa Capsule Body Toning
Spa Capsule behandelingen 28 min. 20x € 40,00 € 800,00
Single Float 1x € 39,50 € 39,50
Combi massage 60 min. + Single Float 1x € 81,50 € 81,50
Totale prijs behandelprogramma € 921,00
Tijdelijke actieprijs! € 495,00

Het Spa Capsule Body Toning programma is nu tijdelijk voor de actieprijs van slechts 495,- euro te boeken! Gun jezelf deze heerlijke behandeling en maak nu een afspraak!