Spa capsule

Floaten werkt en kent spectaculaire resultaten

SPA CAPSULE

De Spa Capsule behandeling is een massagebelevenis die wonderen doet voor huid en lichaam. Wat er zo fijn is aan deze behandeling? In een Spa Capsule beleef je een heerlijke waterjet-massage zonder je uit te kleden en zonder nat te worden. 28 computergestuurde waterjets kunnen een full-body massage verzorgen, maar de Spa Capsule kan ook een specifiek gedeelte van het lichaam masseren. Het is maar net wat je wilt of waar je behoefte aan hebt. Een flinterdun waterdicht membraam scheidt lichaam (en kleding) van de waterjets. Waterdruk, temperatuur en pulseringsfrequentie zijn aan te passen. In slechts 10 tot 20 minuten verdrijft de Spa Capsule pijn en spanning uit je lichaam.

Spa Capsule Body Toning

De Spa Capsule zorgt niet alleen voor verlichting van pijn en spanning. Met een speciaal behandelprogramma boekt de Spa Capsule bewezen resultaat op het gebied van figuur- en huidverbetering. Naar de effecten op figuur- en huidverbetering door de Spa Capsule is onderzoek gedaan bij het Franse instituut Dermscan. Het wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de effecten op gebied van verbetering van de huid en het figuur aanzienlijk zijn:

 

  • Significant gewichtsverlies
  • Zichtbaar verlies van centimeters
  • Een gladdere huid
  • Verbeterde dichtheid (structuur) van de huid
  • Verbeterde soepelheid van de huid


Op basis van het onderzoek heeft FloatCenter een speciaal behandelprogramma opgesteld waarmee maximaal resultaat kan worden behaald: Spa Capsule Body Toning. Op onze website lees je bij Spa Capsule Body Toning meer over het behandelprogramma. Wil jij ook strak in je vel de zomer in? Boek dan snel de behandeling en maak gebruik van de speciale actieprijs!

 

Tarieven

Spa Capsule 7 min. € 10,-
Spa Capsule 14 min. € 20,-
Spa Capsule 21 min. € 30,-