fbpx
Contact
(t) 070-369 88 58
(e) relax@floatcenterdepier.nl
Waar vind je ons
Strandweg 152
2586 JW Scheveningen
Openingstijden
Maandag 10:00 - 22:00
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 19:00
Zondag 10:00 - 19:00

Aangepaste openingstijden:

FloatCenter de Pier
Op een unieke locatie boven de Noordzee, met panoramisch uitzicht over de boulevard en zee van Scheveningen bevindt zich aan het einde van de Pier op het eiland FloatCenter de Pier.

Bereikbaarheid
FloatCenter de Pier is vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Je doet er in alle gevallen ongeveer een kwartiertje over. In de directe omgeving van De Pier bevinden zich meerdere parkeergarages. Deze zijn zeven dagen per week 24 uur per dag geopend en bevinden zich allemaal binnen tien minuten loopafstand van De Pier. FloatCenter de Pier ligt aan het einde van de Pier links. In de hal neem je de eerste trap links, naar beneden.

Faciliteiten

Floaten
Floaten is gewichtloos en zonder prikkels drijven op Epsomzout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Floaten is een bewezen ontspanningsmethode die zeer efficiƫnt en doeltreffend is: 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slapen.

Massage
De ideale voorbereiding op je floatsessie en uiteraard ook als losse behandeling te boeken: een van de fijne massages van FloatCenter. We bieden je een breed scala aan massages. Van de meer klassieke massages, zoals de ontspanningsmassage en de sportmassage tot en met de bijzondere hotstone massage, tuina massage en voetreflexmassage.

Massagetechnieken worden al eeuwen gewaardeerd om hun geneeskrachtige werking. De positieve effecten van massage voor de gezondheid van lichaam en geest hebben nog altijd een grote aantrekkingskracht. Bij FloatCenter kun je massages als heerlijk ontspannende wellness beleving boeken. We helpen je daarnaast graag bij het uitzoeken van een passende massage ter bestrijding van klachten, lichamelijk of geestelijk van aard.

SpaCapsule
De Spa Capsule behandeling is een massagebelevenis die wonderen doet voor huid en lichaam. Wat er zo fijn is aan deze behandeling? In een Spa Capsule beleef je een heerlijke waterjet-massage zonder je uit te kleden en zonder nat te worden. 28 computergestuurde waterjets kunnen een full-body massage verzorgen, maar de Spa Capsule kan ook een specifiek gedeelte van het lichaam masseren. Het is maar net wat je wilt of waar je behoefte aan hebt. Een flinterdun waterdicht membraam scheidt lichaam (en kleding) van de waterjets. Waterdruk, temperatuur en pulseringsfrequentie zijn aan te passen. In slechts 10 tot 20 minuten verdrijft de Spa Capsule pijn en spanning uit je lichaam.

Sauna 1 of 2 persoons
De sauna bij FloatCenter is een Finse sauna. Onze Finse sauna geeft volledige privacy en richt zich puur op de saunagang zelf. De ruimte is geschikt voor 1 tot maximaal 2 personen. In de ruimte kun je douchen en gebruik maken van het kleine zitje om weer op temperatuur te komen. In onze Finse sauna is het onbezorgd ontspannen. Een handdoekenset, badjas en slippers liggen voor je klaar.

Wil je meer weten over floaten, je bestelling of samenwerkingen? Of heb je een andere brandende vraag? Neem dan een kijkje bij onze veel gestelde vragen. Op veel van jouw vragen vind je daar al een antwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

0703698858

*** Vacature ***

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wellness branche? Voor onze vestiging op de Pier in Scheveningen zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste allround medewerker m/v. Lees hier de volledige vacature.

Benieuwd wat floaten voor jou kan doen? Reserveer dan direct via onderstaande knop.