Contact
(t) 071 542 77 61
(w) 06 181 963 37
(e) relax@floatcenterkatwijk.nl
Waar vind je ons
Tramstraat 112A
2225 CM Katwijk
Openingstijden
Maandag 10:00 - 22:00
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 19:00

Aangepaste openingstijden:

Faciliteiten

Floaten

Floaten is gewichtloos en zonder prikkels drijven op Epsomzout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Floaten is een bewezen ontspanningsmethode die zeer efficiënt en doeltreffend is: 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slapen.

Massage

De ideale voorbereiding op je floatsessie en uiteraard ook als losse behandeling te boeken: een van de fijne massages van FloatCenter. We bieden je een breed scala aan massages. Wij bieden zowel Oosterse als Westerse massages. Ook heerlijk i.c.m. een floatsessie. Daarnaast bieden wij Rebalancing. Rebalancing is een lichaamsgerichte benadering die leidt tot meer zelfinzicht. Door Rebalancing leer je te ontspannen, zowel op fysiek als mentaal vlak. Deze ontspanning geeft een ervaring van welzijn, verandert onze perceptie en opent nieuwe dimensies. Boek geheel vrijblijvend eenoriënterend consult.

SpaCapsule

De Spa Capsule behandeling is een massagebelevenis die wonderen doet voor huid en lichaam. Wat er zo fijn is aan deze behandeling? In een Spa Capsule beleef je een heerlijke waterjet-massage zonder je uit te kleden en zonder nat te worden. 28 computergestuurde waterjets kunnen een full-body massage verzorgen, maar de Spa Capsule kan ook een specifiek gedeelte van het lichaam masseren. Het is maar net wat je wilt of waar je behoefte aan hebt. Een flinterdun waterdicht membraam scheidt lichaam (en kleding) van de waterjets. Waterdruk, temperatuur en pulseringsfrequentie zijn aan te passen. In slechts 10 tot 20 minuten verdrijft de Spa Capsule pijn en spanning uit je lichaam.

Halotherapie

In de zoutkamer wordt een uur lang medicinaal aerosol zout verneveld met een medisch gecertificeerde halogenerator. De kleine deeltjes zout bereiken de diepste delen vande longen en huid.

Andullatietherapie

Andullatie is een combinatie van mechanische trillingen en infrarood dieptewarmte. Er wordt gebruik gemaakt van een matras waarbij verschillende zones van het
lichaam afzonderlijk kunnen worden behandeld. Het resultaat is een betere doorbloeding van weefsel, diepe ontspanning, vermindering van pijn en meer energie!
Diverse, internationaal onafhankelijke studies hebben aangetoond dat tot 84% van de patiënten een aanzienlijke verlaging van klachten ervaart.

Wil je meer weten over floaten, je bestelling of samenwerkingen? Of heb je een andere brandende vraag? Neem dan een kijkje bij onze veel gestelde vragen. Op veel van jouw vragen vind je daar al een antwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.
0715427761
Benieuwd wat floaten voor jou kan doen? Reserveer dan direct via onderstaande knop.