Contact
(t) 038-337 55 89
(w) 06-23 27 55 22
(e) relax@floatcenterzwolle.nl

Waar vind je ons
Dokter Stolteweg 84
8025 AZ Zwolle

Bij ons kun je gratis parkeren.
Openingstijden
Maandag 10:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 10:00 - 17:30

Aangepaste openingstijden:


Bij ons kun je gratis parkeren.
In verband met de vernieuwing van de infrastructuur rondom ons pand (18 juni t/m 16 juli) is het van maandag t/m vrijdag tussen 10.00u en 16.00u wat lastiger om een parkeerplek te vinden. <br/>
Er kan ten alle tijden bij het PEC Zwolle stadion geparkeerd worden. 

Infraroodsauna

De infraroodsauna is een ideale manier om helemaal tot rust te komen. De infraroodstralers van een infraroodcabine verwarmen u van binnenuit en hebben daardoor een betere dieptewerking dan een traditionele sauna. De warmte komt diep in uw weefsel, waardoor het natuurlijke metabolisme gaat versnellen. Het zorgt er ook voor dat de circulatie verbetert en zuurstof toevoegt aan de weefsels. Zeer verlichtend bij spier- en gewrichtspijnen.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is een zachte, effectieve massage waarbij de aanstaande moeder volledig mag ontspannen. Een zwangerschapsmassage is geschikt ter verlichting van rug- en bekkenpijn, spierkrampen en slaapproblemen. Daarnaast is het ter voorbereiding op de bevallen een fijne manier om je eigen lichaam te leren kennen, voelen en vertrouwen en contact te maken met je kindje. Bij deze massage lig je op een speciale massagetafel waar je door een uitsparing comfortabel op je buik kan liggen.

Kindermassage

Kindermassage kan worden ingezet bij kinderen die zich vaak onrustig voelen, niet lekker in hun vel zitten of moeite hebben met concentreren of slapen. Ook kinderen die vaak achter de PC of tablet zitten krijgen veel prikkels en stijve spieren of een zere rug/nek, doordat ze telkens in dezelfde houding zitten. Een kindermassage zorgt voor een goede doorbloeding en geeft weer ruimte in de spieren en geeft uw kind weer een blij en ontspannen gevoel. Als u denkt dat het goed is voor uw kind, kunt u uw kind de voordelen van een kindermassage uitleggen. Zij kunnen dan zelf bepalen of ze het een keer willen uitproberen. Uiteraard wordt voor de massage duidelijk uitleg gegeven aan uw kind.

Shiatsu massage

Bij een shiatsu massage wordt er gewerkt met dieptedruk. Deze wordt toegepast op speciale drukpunten in je lichaam. Hiermee wordt de lichaamsenergie (terug) in evenwicht gebracht en het zelfherstellende vermogen van je lichaam bevordert.
Bij deze massage lig je op een speciale Shiatsu mat op de grond en de massage wordt door je kleding heen gegeven.